Skjeberg Turnforening arrangerer NM i lag og tropp for junior og senior i samarbeid med Norges Gymnastikk- og Turnforbund.
Arrangementet vil foregå i Rakkestadhallen fra 20.- 21. februar.

NM- LAG OG TROPP 2016

GULLSPONSOR, XL-Bygg Knatterudfjellet AS:

Våren 2016 åpner XL–Bygg Knatterudfjellet butikk i det gamle Iveco-bygget ved Iseveien kun et lite steinkast fra Skjeberghallen.
Når vi spør daglig leder Ragnar Bilet om hva han forventer å få tilbake ved å gå inn som gullsponsor i Skjeberg Turn svarer han følgende: «Vi ønsker bare å bli prøvd! Under XL-Bygg sitt motto «Den Hyggelige Eksperten» ønsker vi å fokusere på det som virkelig betyr noe når man skal bygge, nemlig å kunne tilby kvalitetsverktøy, gode materialer og ikke minst profesjonell og hyggelig hjelp. Vi skal være flinkest i bransjen på kunnskap om vårt vareutvalg. Vi kaller det å være faghandel! I tillegg ønsker vi å være tilstede og støtte både i breddeidrett som er godt representert i Skjeberg Turn gjennom småpartiene og RG-skolene, samtidig som vi ønsker å støtte de mer rene konkurransegymnastene. Dette kan sammenlignes med oss her i Knatterudfjellet som ønsker å være den foretrukne partner både for Privatmarkedet og Proffmarkedet.

 

SØLVSPONSOR, Eidsberg Sparebank:
For Eidsberg Sparebank og Aktiv Eiendomsmegling i Sarpsborg skal lokal tilstedeværelse med faglig tyngde i rådgivningen stå sentralt i det vi tilbyr, i tillegg til å satse tungt på digital utvikling. Hos oss møter du noen som kjenner deg og ditt lokalsamfunn, der du er - på nett eller i banken. Det er det du får med Eidsberg Sparebank !

SØLVSPONSOR, Solberg gulv:
Solberg Gulv er eksperter innen de fleste epoxy, acryl og po-lyuretan beleggsystemer, samt merking av gangveier, overgangsfelter, striper. De driver også med overflatebehandling av nye og gamle betongoverflater, basseng, renseanlegg, p-anlegg, industri, verksteder, avretting og sparkling av fall til sluk og garasjer. Rensing og polering av gamle epoxygulv, betong-impregnering, blastring/slyngrensing, fresing og sliping.

Solberg gulv påtar seg jobb over hele landet med fokus på Østlandet. Velkommen til oss - ingen jobb er for liten og ingen for stor!

Tlf: 69 33 71 35      email: jorn@solberggulv.no      www.solberggulv.no