VÅRE TRENERE

MARIT SØRENSEN

Daglig leder og barneidrettsansvarlig.  Hun koordinerer mye av det administrative arbeidet og er alltid tilgjengelig for våre medlemmer. Marit trener våre yngste barn og RG-skolene i tillegg til å bidra på de andre nivåene. Hun har selv vært en aktiv gymnast og kapret i sin tid en plass på landslaget.

Med sin imøtekommenhet, service-mindedness og kompetanse bidrar hun i aller høyeste grad til at  Skjeberg turn er en vital klubb som hevder seg nasjonalt. Og det har hun gjort i 30 år. Derfor ble hun tildelt Sarpsborg Idrettsråds ærespris 2017!

BOZENA PIETURA

Bozena har jobbet som trener i rytmisk gymnastikk på høyt nivå i mange år. Hun har selv vært gymnast og trener i Szczecin-MKS Kusy i Polen før hun kom til Skjeberg i 2005. Her har hun bidratt til at gymnaster med ambisjoner har nådd til topps i Norge og vært med på deltakelse i både EM og VM med sine gymnaster.

Bozena jobber mest med  junior og senior internasjonal klasse, men også med rekrutter.

Bozena er også  forbundsdommer.

MARIE RAVNENG

Marie var selv aktiv gymnast i klubben og en del av det norske landslaget gjennom flere år. Hun har en individuell norgesmestertittel i vimpel i juniorklassen fra 2006, og var en del av Skjeberg Turns lag som ble norgesmestere i 2004, 2005, 2007 og 2008. Hun deltok også i EM for junior i 2006. Har de siste årene jobbet som trener, ved siden av lektorutdannelsen, i både Skjeberg Turn og Hammer Turn i Oslo. Jobber for tiden mest med klubbens rekrutter og minirekrutter.

MALIN TOFTEBERG

Malin har selv vært gymnast hos oss i over 12 år. Hun har vært kretsmester på nasjonalt nivå 4 ganger, og vunnet Norges cupen 2011 i duo. Malin har også aktivitetslederkurs etter fullført vitnemål på idrettslinja - St.Olav VGs.

ODA GRIPENBERG

Oda har vært aktiv gymnast i klubben selv og trener minirekrutter og rekrutter.